"Jouw verhuizing staat centraal"

Verhuiswinkel

Voor elke verhuizing is het belangrijk dat je zoveel mogelijk losse spullen in verhuisdozen verpakt. Dit is niet alleen belangrijk voor het voorkomen van schade maar het is ook belangrijk voor uw portemonnee.

Goedkoop Verhuizen verhuisdozenWie gaat verhuizen kan niet zonder verhuisdozen, want hoe moet je anders al jouw spullen naar jouw nieuwe woning vervoeren? Je kunt verhuisdozen en ander verhuismateriaal kopen in onze verhuiswinkel. Wij hebben diverse formaten verhuisdozen van hoge kwaliteit voorradig.

Op tijd verhuisdozen kopen; goed voor de portemonnee

Begin zo vroeg mogelijk met het kopen van verhuisdozen. Voordat de 'grote' verhuisdag voor de deur staat, moet er immers nog genoeg gedaan worden. Verhuisdozen kopen is één van die dingen, want natuurlijk dien je voor de verhuisdag te zorgen dat alle spullen ingepakt zijn.

De praktijk wijst uit dat tijdens de verhuisdag vaak nog niet alle spullen zijn ingepakt. Daarnaast worden ook veel spulletjes, waaronder kleding in tassen en zakken gestopt. Onze verhuizers zijn dan langer bezig met het in- en uitladen van de verhuiswagen. Dat is zonde van de tijd en dus ook voor je portemonnee. Bovendien is de kans op schade een stuk groter wanneer de losse spullen niet in verhuisdozen zijn verpakt.

Verhuisdozen bestellen bij de verhuiswinkel

Het is aan te raden om genoeg verhuisdozen te bestellen. Naast verhuisdozen is het handig om genoeg vulmateriaal te hebben als krantenpapier of vloeipapier. Zo blijft alles netjes op de plaatsen en is de kans op breken aanzienlijk minder.

Je kan onze inpaktips raadplegen om alles op een juiste wijze in te pakken. Zo zorg je dat je snel weg bent op de verhuisdag zelf. Koop vandaag nog gemakkelijk en snel verhuisdozen via onze verhuiswinkel!

Deel dit artikel

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter