"Jouw verhuizing staat centraal"

Verhuisdatum Wijzigen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een verhuizing bij ons hebt gepland, maar dat door onvoorziene omstandigheden je de datum zou willen wijzigen of zelfs de gehele verhuizing wilt annuleren.

Nadat je bij ons de verhuizing hebt geboekt, ontvangt je de gegevens van de lokale verhuispartner bij jou in de buurt die de verhuizing gaat uitvoeren. Zij nemen in eerste instantie contact met jou op om te checken of er nog vragen zijn en om door te geven hoe laat zij bij jou op de verhuisdag aanvangen

Verhuisdatum wijzigen

In overleg met deze lokale verhuispartner van Goedkoop Verhuizen valt er te bespreken of een andere datum nog mogelijk is. Uiteraard stellen wij ons zo flexibel mogelijk op, maar zeker in drukke tijden (schoolvakanties, laatste dagen van de maand e.d.) is dit helaas niet altijd mogelijk. Indien er gebruik gemaakt is van een kortingsactie kan het zijn dat deze niet geldt voor de nieuwe verhuisdatum die je kiest.

Verhuizing annuleren

Mocht je onverhoopt de verhuizing willen annuleren, is dit uiteraard mogelijk. Annuleer je langer dan 30 dagen voor de verhuisdatum, storten wij de aanbetaling retour. Indien je annuleert binnen 30 dagen voor de verhuisdatum zijn er al voorbereidingskosten gemaakt en wordt de aanbetaling niet meer geretourneerd. Bij een annulering binnen 48 uur voor aanvang van de verhuizing, zijn wij genoodzaakt de gehele verhuizing in rekening te brengen.

Deel dit artikel

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter