"Jouw verhuizing staat centraal"

Boekingsagenda

Wij zijn bij Goedkoop Verhuizen uitgegaan van de wensen van de klant. Dit betekent dat er ook dagen zijn waar er veel overcapaciteit is bij de verhuisbedrijven in Nederland en daar profiteer je van. Deze dagen vind je terug in onze boekingsagenda. Je ziet direct hoeveel goedkoper je kunt verhuizen.

Besparen op jouw verhuizing

In de week is de vrijdag een van de drukkere dagen, in de maand is dat vooral de laatste week en door het jaar heen zijn ook de vakantieperiodes vaak heel druk. Ben je niet gebonden aan deze periodes, dan kan je al snel honderden euro’s besparen op jouw verhuizing.

Onze planning wordt dagelijks aangepast. Wacht dus niet te lang met het boeken van de verhuizing op de goedkopere dagen. Kijk in onze agenda en kies jouw verhuisdatum!

Deel dit artikel

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter