"Jouw verhuizing staat centraal"

Online Boeken

Met GoedkoopVerhuizen kan je gemakkelijk en snel je verhuizing in orde maken. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van het online formulier. Als je dan ook nog gebruik maakt van onze gratis verhuisservice dan heb je direct je gehele verhuizing geregeld!

In vijf stappen is de verhuizing geregeld

In de eerste stap kies je een verhuisdatum. Zo zie je bijvoorbeeld dat er bepaalde data zijn die goedkoper voor uitvallen. Vervolgens kies je voor een exacte prijsberekening of een globale.

Goedkoop Verhuizen is een volledige online verhuisservice voor verhuizingen in Nederland. Je berekent eenvoudig in 4 stappen wat de verhuizing gaat kosten en daarna kan je in stap 5 de verhuizing boeken.

In vijf stappen jouw verhuiskosten

In de stap 1 kies je een verhuisdatum. Zo zie je bijvoorbeeld dat er verschil zit in de tarieven. Dit komt omdat het de ene dag drukker is dan een andere dag. Als jij op alle dagen kan verhuizen en niet afhankelijk bent van de weekenden dan is het natuurlijk aan te raden een rustige dag te kiezen met een goedkoper tarief.

In stap 2 en 3 kan je de informatie invullen die betrekking heeft op het laad- en losadres. Ook zijn hier foto’s te uploaden van de situatie. Dat is belangrijk indien je vooraf al weet dat er bij het adres iets bijzonders aan de hand is.

Stap 4, de verhuisofferte. Aan de hand van de gegevens uit stap 1 t/m 3 berekent het systeem jouw verhuisvolume en de verhuiskosten.

De offerte bestaat uit vaste kosten, waaronder de verzekering, de voorrijkosten en een uurtarief voor de complete verhuisploeg, inclusief verhuiswagen en de eventuele verhuislift. Het uurtarief betaal je vanaf het moment dat de verhuisploeg bij jou aankomt totdat ze volledig klaar zijn op het adres van bestemming. Je betaalt nooit meer dan dat de verhuisploeg voor je werkt en de tijd wordt op het kwartier nauwkeurig afgerond.

In stap 5 kan je overgaan tot het boeken van de verhuizing. Je vult jouw gegevens in en je kan hier nog de verhuisdatum veranderen en kiezen voor een goedkopere dag. Na stap 5 kan je aanbetaling voldoen en dan is je verhuizing geregeld!

Deel dit artikel

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter