"Jouw verhuizing staat centraal"

Reviews

Goedkoop Verhuizen is dagelijks bezig met de tevredenheid van haar klanten. Vertel het niet alleen aan ons maar ook aan onze toekomstige klanten. Voer jouw voor- en achternaam in, uw e-mailadres en uiteraard jouw beoordeling en commentaar. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen checken dat het om een echte klant gaat. Uw e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt.

Gemiddelde beoordeling:  

Plaats uw review:

Laatste reviews:

 • Mirjam Slabbers

  14 maart 2014

   

  Via een vriendin werd ik op goedkoop verhuizen geattendeerd en ik moet zeggen het was van het begin tot het einde keurig geregeld. Ik kreeg de offerte snel en had tussendoor telefonisch contact over details. De verhuizers zelf werkte keurig. De rekening bleek achteraf wel hoger te zijn maar dat kwam omdat ik het formulier zelf niet goed had ingevuld.
 • C.C.A Boders

  12 maart 2014

   

  Ik ben zeer te spreken over de werkwijze van Goedkoopverhuizen.nl. De verhuizers van Voerman gingen zeer snel en zorgvuldig te werk. Minpunt is het contante betalen waar ik geen rekening had gehouden.
 • M. Boullet

  10 maart 2014

   

  Top verhuizing! Super personeel van Voerman en zeer vriendelijk. Fijn dat kennissen mee hebben geholpen want dat zorgde voor een nog snellere verhuizing en dat betekend een lager factuur bedrag.
 • R van Gool

  06 maart 2014

   

  Zeer tevreden over de verhuizers van Voerman. Snel , vriendelijk en absoluut Goedkoop !
Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter