"Jouw verhuizing staat centraal"

Verhuistips

vervolgpagina

Verhuistips zijn altijd handig en kan jou veel tijd en geld schelen. Het is aan te raden om tijdig te beginnen met het voorbereiden van jouw verhuizing. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk. Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen, kan je al voorbereidingen treffen. En als de verhuizing erop zit, is het (voor sommigen helaas) nog niet voorbij.

Ook na de verhuizing zijn er nog zaken die je moet regelen. Hoe hou je dan overzicht? Daar hoef jij niet over na te denken, want wij hebben speciaal voor jou een volledige Checklist en handige inpaktips opgesteld. Daarmee heb jij helder op een rij wanneer je wat moet regelen. Je kunt per fase bekijken wat je moet regelen en wat nog even kan wachten.

Eén van de eerste verhuistips

Een van de eerste tips bij het verhuizen is altijd om te kijken wie jou kan helpen bij het regelen van het verhuizen. Informeer bij vrienden, kennissen en/of buren. Misschien kunnen zij helpen inpakken of op de kinderen en huisdieren passen bij het regelen van het verhuizen.

Nog een van de tips bij het verhuizen is om te kijken of zij auto’s beschikbaar hebben of dat er eventuele parkeervergunningen van te voren geregeld moeten worden.

Verhuistips voor het boeken van je verhuizing

Als je jouw verhuizing gaat boeken dan is de volgende tip zeer bruikbaar.. Als je niet gebonden bent aan een specifieke dag dan kan je in onze agenda kiezen voor een dag gaan die minder druk is.

Doordeweeks is de vrijdag een van de drukkere dagen, in de maand is dat vooral de laatste week en door het jaar heen zijn ook de vakantieperiodes vaak heel druk. Je kan al snel honderden euro’s besparen op de verhuizing als je deze op andere momenten boekt.

GoedkoopVerhuizen biedt een totaalservice. Je kan de gehele verhuizing direct online regelen!

Deel dit artikel

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter