"Boek nĂș online jouw verhuizing"

Aantrekkelijke Verhuiskosten

De verhuiskosten worden bij GoedkoopVerhuizen berekend door een verhuisadvies. Bij het online boeken vul je in de eerste 3 stappen een aantal gegevens in. Op basis daarvan wordt vooraf een advies gegeven over hoe de kosten van je verhuizing eruit gaan zien.

Ga je verhuizen en wil je weten wat een verhuisbedrijf kost?

Als je voor een verhuizing staat dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat precies de verhuiskosten zijn. Met GoedkoopVerhuizen heb je binnen een paar minuten een glasheldere prijsopgave. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van het online boekingsformulier. Je krijgt daarna direct de prijs van je verhuizing in je mailbox. Ben je het met de prijs eens? Dan kan de verhuizing direct geboekt worden!

De kosten van een verhuisbedrijf direct overzichtelijk

Jouw verhuiskosten krijg je van ons overzichtelijk te zien in de vorm van een verhuisadvies. Je krijgt van ons een gedetailleerde prijsopgave inclusief een nauwkeurige inschatting van de uren van de verhuisploeg. Wij hebben vaste voorrij- en verzekeringskosten. Ook het uurtarief voor onze verhuisploeg staat vast.

De hoogte van de verhuiskosten heb je zelf in de hand

Jij bepaalt zelf of je een verhuishulp nodig hebt voor het inpakken van je spullen of het demonteren van meubels. Ook kan je zelf de hoeveelheid opgeven van wat er mee moet. Wij gaan aan de hand van jouw gegevens aan de slag.

Onvoorziene verhuiskosten

Wat wij natuurlijk niet in de hand hebben zijn de weer- en verkeersomstandigheden. Het kan zijn dat het regent of sneeuwt en er kunnen files op de wegen zijn. Hierdoor kunnen de verhuizers langer bezig. Dit zie je terug in de verhuiskosten. Ook kan het zijn dat je op het laatste moment beslist om toch een aantal extra spullen mee te nemen. Soms kunnen vrienden of familie ineens niet meehelpen waardoor je extra inzet van ons nodig heb. Deze verhuiskosten komen er dan uiteraard bij.

Nauwkeurige verhuiskosten bij GoedkoopVerhuizen

Normaliter wijken de verhuiskosten in de regel nauwelijks af van de prijsopgave. Bovendien wordt er afgerekend conform het werkelijke aantal gewerkte uren, zelfs afgerond tot op het kwartier nauwkeurig. Zo betaal je dus nooit teveel! Kies daarom voor Goedkoopverhuizen en boek je verhuizing via ons online formulier.

Deel dit artikel

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter