"Boek nĂș online jouw verhuizing"

Gratis Adreswijziging

Wij bezorgen jou niet alleen een zorgeloze verhuisdag maar ook je adreswijzigingen en het oversluiten van je energie- en kabelabonnementen is bij ons zo geregeld!

Goedkoop Verhuizen regelt gratis jouw adreswijziging en de verhuizing van al jouw post.

verhuisvriend leverancierskeuze kranten

Voor alle klanten van Goedkoop Verhuizen bieden wij gratis onze verhuisvriend.nl

Het is vervelend en tijdrovend om jouw adreswijzigingen door te geven aan alle instanties waarvan je post ontvangt. Je steekt natuurlijk liever meer tijd in de verhuizing en wilt geen risico lopen om instanties over het hoofd te zien. Daarom bieden wij jou onze verhuisservice aan. Je kunt daarmee overzichtelijk alle adreswijzingen op één plek regelen. Bij  verhuisvriend.nl krijg je een eigen verhuisboekje.

Véél adreswijzigingen

Uit ervaringen van onze klanten hebben we vernomen dat een gemiddeld huishouden 45 tot 60 instanties moet informeren. Tijdens dit proces kan al snel een instantie over het hoofd worden gezien. Als je de huisarts informeert, vergeet je bijvoorbeeld  al snel de apotheek. Daarom biedt Goedkoop Verhuizen een verhuisdienst aan om het gemakkelijk voor je te maken. Boek vandaag nog de verhuizing en regel ook gratis de verhuizing van al jouw post.

ACTIECODE: verhuisvriend

Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter