"Boek nĂș online jouw verhuizing"

Verhuisdienst

Bij GoedkoopVerhuizen is jouw verhuizing onze zorg en daarom bieden wij jou onze gratis verhuisdienst. Om je werk uit handen te nemen, willen wij jou helpen het regelen van jouw adreswijziging en met het verhuizen van jouw abonnementen en contracten. Dit kunnen wij met onze verhuisdienst helemaal gratis voor jou regelen.

Bij GoedkoopVerhuizen is jouw verhuizing onze zorg en daarom bieden wij jou een gratis verhuisservice en gratis adreswijzigingsdienst aan.

Gratis verhuisservice

Als gratis verhuisservice kan je bij ons jouw energie- en kabelabonnementen verhuizen en/of oversluiten. Dit doen wij samen met onze partner. GoedkoopVerhuizen wilt jou met deze verhuisdienst werk uit handen nemen. Deze verhuisdienst heeft voor jou dan ook veel voordelen:

  • Voordeliger : Een gemiddeld huishouden kan € 250 per jaar besparen door over te stappen;
  • Groener : Met het overstappen naar groene energie denk je aan een beter milieu;
  • Langdurig contract : Je hebt de zekerheid voor een langere periode van gunstige tarieven;
  • Producten en diensten : Naast elektra en gas verzorgen wij ook producten als zonnepanelen of intelligente meters;
  • Kwaliteit : Je bent gegarandeerd van goede en snelle klantenservice

De gratis adreswijzigingsdienst

Voor alle klanten van GoedkoopVerhuizen bieden wij een gratis adreswijzigingsdienst aan via onze verhuisvriend.nl. Op deze manier kan je overzichtelijk al jouw adreswijzigingen op één plek regelen. Uit ervaringen van onze klanten hebben we vernomen dat een gemiddeld huishouden 45 tot 60 instanties moet informeren. Het is erg vervelend en tijdrovend om al deze adreswijzigingen door te geven. Je steekt deze tijd natuurlijk liever in de verhuizing en wilt daarnaast ook geen risico lopen om instanties over het hoofd te zien. GoedkoopVerhuizen helpt jou met deze verhuisdienst nog beter door de verhuizing heen!

Boek daarom vandaag nog jouw verhuizing bij GoedkoopVerhuizen en profiteer direct van onze verhuisdienst!

Deel dit artikel

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Direct boeken

verhuistips Regel online de volledige verhuizing. Van adreswijziging, energieabonnement, opslag tot jouw  verhuisdag!

verhuiswinkelGa naar online boeken.

Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter