"Boek nĂș online jouw verhuizing"

Reviews

Goedkoop Verhuizen is dagelijks bezig met de tevredenheid van haar klanten. Vertel het niet alleen aan ons maar ook aan onze toekomstige klanten. Voer jouw voor- en achternaam in, uw e-mailadres en uiteraard jouw beoordeling en commentaar. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen checken dat het om een echte klant gaat. Jouw e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt.

Gemiddelde beoordeling:  

Plaats uw review:

Laatste reviews:

 • Bram Verhaar

  12 augustus 2014

   

  Vandaag gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf. Absoluut een geweldige verhuizing . Ben wel moe maar zeer tevreden !! Zeker aan te raden aan verhuizer.
 • A van der Zwan

  12 augustus 2014

   

  Top verhuizing. Arie en Ron bedankt voor de zeer prettige verhuizingen samen met jullie.
 • Peter Boll

  04 augustus 2014

   

  Via via bij Goedkoopverhuizen terecht gekomen. Verhuizing tot grote tevredenheid uitgevoerd door een plaatselijke Erkende Verhuizer.. Werd de dag erna nog gebeld of alles goed was verlopen. Heel klantvriendelijk en professioneel. Niet de allergoedkoopste, maar wel een heel goede verhuizing voor een goed prijs gehad. Vooral de verhuizers, Hans en Gerben verdienen alle lof.
 • Mirjam Slabbers

  14 maart 2014

   

  Via een vriendin werd ik op goedkoop verhuizen geattendeerd en ik moet zeggen het was van het begin tot het einde keurig geregeld. Ik kreeg de offerte snel en had tussendoor telefonisch contact over details. De verhuizers zelf werkte keurig. De rekening bleek achteraf wel hoger te zijn maar dat kwam omdat ik het formulier zelf niet goed had ingevuld.
Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter