"Jouw verhuizing, onze zorg"

Kwaliteitsgarantie

Het Garantie Certificaat dat wij als Erkende Verhuizer mogen uitdragen is voor jou een garantie dat wij met onze verzekering volledig gedekt zijn. Mocht er tijdens jouw verhuizing iets vallen of breken of gebeurt er tijdens het transport iets vervelends dan kan je erop vertrouwen dat je voor een bedrag van € 100.000- volledig verzekerd bent.

Goedkoop Verhuizen is in het bezit van het Garantie Certificaat. Dit certificaat biedt jou een aantal garanties waardoor je de zekerheid hebt dat je een vakbekwaam verhuisbedrijf hebt ingeschakeld. Je hebt de volgende garanties:

  • Verhuisverzekering
  • Verhuisgarantie
  • Aanbetalingsgarantie
  • Mogelijkheid tot milieuvriendelijk verhuizen
  • Geschillencommissie

Uitgebreide verhuisverzekering bij Erkende Verhuizers

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken alleen met professionele vakmensen die hun expertise inzetten voor jouw waardevolle inboedel. Mocht er tijdens de verhuizing ondanks alles toch iets mis gaan, dan heeft GoedkoopVerhuizen jouw inboedel tijdens het verhuizen laten verzekeren tot een bedrag van €100.000. Jouw inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde. Het Garantie Certificaat geldt tevens als de verzekeringspolis.

De Verhuisgarantie van Erkende Verhuizers

Mocht jouw Erkende Verhuizer failliet gaan of in surséance van betaling verkeren, dan wordt jouw verhuizing door een andere Erkende Verhuizer uitgevoerd. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met de Organisatie van Erkende Verhuizers en jouw verhuizing wordt alsnog goed geregeld!

De aanbetalingsgarantie van Erkende Verhuizers

De aanbetalingsgarantie op jouw verhuizing biedt je de zekerheid dat jouw aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs door de Organisatie voor Erkende Verhuizers is gegarandeerd, indien je de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren. Deze is gekoppeld aan het Garantie Certificaat Erkende Verhuizers.

CO₂-neutraal verhuizen met Erkende Verhuizers

Omdat we zowel jou als de volgende generaties een fijne verhuizing willen bezorgen, kan je met Erkende Verhuizers CO2 neutraal verhuizen. Voor een kleine bijdrage (minder dan €10) kan je de CO2 uitstoot die tijdens jouw verhuizing wordt geproduceerd, compenseren.

Geschillencommissie

Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd iets mis gaan tijdens het verhuizen. In het uiterste geval kan er gebruik gemaakt worden van de Geschillencommissie Verhuizen.

Algemene Voorwaarden

In de Algemene voorwaarden (AVVV en AVBV 2006, versie 2012), die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond, staan onze en jouw rechten en plichten voor, tijdens en na het verhuizen genoemd.

Deel dit artikel

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter