"Jouw verhuizing, onze zorg"

Erkende Verhuizers

Wanneer je gaat verhuizen, doe je er goed aan om te kijken of het bedrijf een Erkende Verhuizer is en deze dus ingeschreven staat bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit is erg belangrijk aangezien je wilt dat jouw verhuizing professioneel en met zorg uitgevoerd wordt. GoedkoopVerhuizen valt onder deze Erkende verhuizers, waardoor je zeker weet dat jouw verhuizing bij ons in goede handen is.

Zorgeloos verhuizen met Erkende verhuizers

Een verhuizing is ook voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse activiteit, waardoor het verstandig is om een Erkende Verhuizer met kennis van zaken en ervaring in te schakelen. Een Erkende Verhuizer als GoedkoopVerhuizen is specialist in het zorgeloos verhuizen en doet er alles aan om van je verhuizing een feest te maken. Zodra jij voor ons kiest, kies je voor kwaliteit en zekerheid.

Erkende Verhuizers bieden een verhuisverzekering

Wanneer je een professionele Erkende Verhuizer inschakelt, kies je echt voor snelheid én zekerheid. Dat wil niet alleen zeggen dat jouw spullen op een efficiënte en veilige wijze naar het nieuwe adres worden vervoerd, maar ook dat je niet het risico hoeft te lopen dat er schade aan de spullen ontstaat. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag je ervan uitgaan dat de schadeafhandeling uiterst correct zal verlopen. GoedkoopVerhuizen heeft jouw inboedel tijdens het verhuizen laten verzekeren tot een bedrag van €100.000 en ook nog eens tegen de nieuwwaarde.

Garanties

Naast de verzekering biedt de Erkende Verhuizer nog meer garanties:

  • Verhuisverzekering
  • Verhuisgarantie
  • Aanbetalingsgarantie
  • Mogelijkheid tot milieuvriendelijk verhuizen
  • geschillencommissie
Boek dus nu je zorgeloze verhuizing bij GoedkoopVerhuizen, de Erkende Verhuizer!Certificaat Erkende Verhuizers

Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter