"Jouw verhuizing, onze zorg"

Verhuisverzekering

Met een Erkende Verhuizer ben je al verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken met opgeleide en gediplomeerde verhuizers. Zelf heb je ook al een complete inboedelverzekering. Deze dekt veelal niet de risico's tijdens een verhuizing. Hiervoor biedt onze volledige verhuisverzekering dé oplossing.

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken alleen met professionele vakmensen die hun expertise inzetten voor jouw waardevolle inboedel. Mocht er tijdens de verhuizing ondanks alles toch iets mis gaan, dan heeft GoedkoopVerhuizen jouw inboedel tijdens het verhuizen goed laten verzekeren.

Met de verhuisverzekering GoedkoopVerhuizen ben je volledig verzekerd

Met de verhuisverzekering van Goedkoop Verhuizen is jouw inboedel volledig verzekerd voor een maximum van € 100.000,-. Alles is verzekerd tegen de nieuwwaarde. Dit houdt in dat je nieuwe spullen terug krijgt als er onverhoopt schade ontstaat tijdens de verhuizing. Je betaalt hiervoor slechts € 50,-.

De verhuisverzekering is exclusief bij Erkende Verhuizers

De verhuisverzekering kan alléén worden aangeboden door een Erkende Verhuizer. Wij komen net als jou op het internet veel niet-erkende verhuisbedrijven tegen, die refereren aan de verhuisverzekering, terwijl zij veelal slechts alleen verzekerd zijn voor hun aansprakelijkheid. Dit betekent in de praktijk dat jij moet aantonen dat de schade door hun toedoen is ontstaan en als je dat al lukt, betalen zij slechts de dagwaarde uit. In sommige gevallen wordt de dagwaarde door verzekeraars na 2 jaar al gesteld op 0%.

Kies voor een Erkende Verhuizer en boek je verhuizing direct online. GoedkoopVerhuizen staat voor je klaar.

Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter