"Jouw verhuizing, onze zorg"

Verhuizers vergelijken

Stop met verhuizers vergelijken! Goedkoop Verhuizen neemt alle noodzakelijke voorzorgmaatregelen om je een zorgeloze verhuisdag te bezorgen en is bovendien nog voordelig ook!

Het vergelijken van verhuisbedrijven is niet nodig

Wij hebben de oplossing om je de energie van het vergelijken van verhuizers te besparen. Je boekt gewoon bij GoedkoopVerhuizen! Bij GoedkoopVerhuizen kan je ervan op aan dat je een zorgeloze verhuizing tegemoet gaat. Bovendien kan je jouw verhuizing volledig op maat boeken. Zo betaal je nooit te veel.

GoedkoopVerhuizen biedt veel garantie, een volledige verhuisverzekering en gratis verhuisdiensten. De extra garanties en zekerheden krijg je doordat wij aangesloten zijn bij de organisatie van Erkende Verhuizers. Onze gratis verhuisdiensten bestaan uit het verzorgen van jouw adreswijziging en het verhuizen of oversluiten van al jouw kabel- en energieabonnementen. Bovendien krijg je bij ons direct een prijsopgave waarna je kunt boeken. Zo is direct je gehele verhuizing geregeld! Stop dus met het vergelijken van verhuizers en boek vandaag nog je verhuizing bij GoedkoopVerhuizen!


To make it easier for you please find here the main conditions


Goedkoop

Verhuizen


Niet

Erkende

VerhuizerBeunhaas


Zelf

Verhuizen

NIWO License *1

Insured for liability

Full contents insurance € 100.000,-

Insured on the basis of current value

Insured on the basis of replacement value

Affiliated with the Guarantee fund

Connected with the Disputes Committee*1: Een NIWO vergunning is een noodzakelijke vergunning voor beroepsgoederen vervoer. Verhuist u zelf dan is deze niet nodig maar indien u de verhuizing aan een niet Erkend Verhuisbedrijf uitbesteedt, is het belangrijk te checken of dit bedrijf wel over deze vergunning beschikt om ongewenste verrassingen te voorkomen.*2: Gaat u de verhuizing helemaal zelf doen? Check uw inboedelverzekering of de inboedel ook tijdens de verhuizing verzekerd is. Dit is niet standaard het geval.Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter