"Jouw verhuizing, onze zorg"

Reviews

Goedkoop Verhuizen is dagelijks bezig met de tevredenheid van haar klanten. Vertel het niet alleen aan ons maar ook aan onze toekomstige klanten. Voer jouw voor- en achternaam in, uw e-mailadres en uiteraard jouw beoordeling en commentaar. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen checken dat het om een echte klant gaat. Uw e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt.

Gemiddelde beoordeling:  

Plaats uw review:

Laatste reviews:

  • Mirjam Slabbers

    14 maart 2014

     

    Via een vriendin werd ik op goedkoop verhuizen geattendeerd en ik moet zeggen het was van het begin tot het einde keurig geregeld. Ik kreeg de offerte snel en had tussendoor telefonisch contact over details. De verhuizers zelf werkte keurig. De rekening bleek achteraf wel hoger te zijn maar dat kwam omdat ik het formulier zelf niet goed had ingevuld.
  • C.C.A Boders

    12 maart 2014

     

    Ik ben zeer te spreken over de werkwijze van Goedkoopverhuizen.nl. De verhuizers van Voerman gingen zeer snel en zorgvuldig te werk. Minpunt is het contante betalen waar ik geen rekening had gehouden.
  • M. Boullet

    10 maart 2014

     

    Top verhuizing! Super personeel van Voerman en zeer vriendelijk. Fijn dat kennissen mee hebben geholpen want dat zorgde voor een nog snellere verhuizing en dat betekend een lager factuur bedrag.
  • R van Gool

    06 maart 2014

     

    Zeer tevreden over de verhuizers van Voerman. Snel , vriendelijk en absoluut Goedkoop !
  • A.M. Kuijpers

    03 maart 2014

     

    Zeer tevreden ! Deze verhuizing liep vlekkeloos , prijs technisch zeer goed! aanrader voor ieder verhuizing waarbij kennis ook nog een helpen.
  • Ad van Ommen

    25 februari 2014

     

    Erg tevreden over de verhuizing op 18/2. De verhuizers zijn niet alleen echte vakmensen maar ook gewoon aardig en begripvol. Echte ambassadeurs voor goedkoop verhuizen.nl. Concept is duidelijk en informatievoorziening vooraf via site en telefonisch ook prima.
  • g van der linden

    19 februari 2014

     

    Snel, goedkoopen prima vaklui.
  • cathy maas

    04 februari 2014

     

    Super tevreden. Ik moest op korte termijn weg, maar dat was geen probleem. Alles perfect verpakt, alle moeite om alles mee te nemen en netjes weer neergezet. En gezellige mensen ook.
  • Van Soest

    04 februari 2014

     

    Goede verhuizing van bedrijf W van Haarlem via Goedkoopverhuizen; ze waren geanticipeerd op een mogelijk andere benodigde vrachtwagen/volume. Professioneel maar ook leuk en gezellig! Echt een aanrader dit bedrijf en deze mannen!
  • Bert

    20 september 2013

     

    Afgelopen donderdag met de heren van Goedkoop Verhuizen verhuisd. Wij zijn uitermate tevreden over de professionaliteit en stiptheid van de heren. Complimenten!!
  • Ross C Clarke

    08 juli 2013

     

    Ik was heel erg tevreden met de verhuizing! Ik vond het wel jammer dat er niemand langskomt om te bepalen hoeveel volume er verhuisd moest worden. De verhuizers waren heel erg vriendelijk en er was verder geen schade aan mijn inboedel.
  • M Oelen

    08 juli 2013

     

    De verhuizing op zich verliep prima. Alleen bleek een verhuislift overbodig. De prijs viel hierdoor uiteindelijk hoger uit dan verwacht. Mocht ik in de toekomst ooit weer willen verhuizen dan ga ik eerst een aantal verhuizers met elkaar vergelijken. Een suggestie voor in de toekomst is dat Goedkoop Verhuizen telefonisch contact moet opnemen met de klant.
  • C van der Leeden

    08 juli 2013

     

    Ik was zeer tevreden met de verhuizing. De prijs was precies zoals ik had verwacht. De informatie alvorens de verhuizing was compleet. Alles verliep goed, er kwamen 4 vriendelijke mannen die prettig waren in omgang.
  • M.P. van der Heijden

    24 juni 2013

     

    Goedkoop Verhuizen doet haar naam eer aan. Ik vond het inderdaad goedkoop! De informatie mbt de verhuizing was duidelijk. Voor verhuizingen weet ik voortaan waar ik terecht kan.
  • A Kozich

    24 juni 2013

     

    De prijs vond ik redelijk. Ik heb niet echt een marktonderzoek gedaan voordat ik besloot te verhuizen met Goedkoop Verhuizen. Ik vond het wel jammer dat ik alleen cash kon betalen, ook vond ik het jammer dat de afspraak van de verhuizing relatief vroeg was.
  • A-J Dragt

    24 juni 2013

     

    Op zich was ik tevreden alleen vond ik het jammer dat alle spullen niet in een keer mee konden. Tevens vond ik het jammer dat er niet iemand langskwam om te kijken hoeveel m3 er noodzakelijk is voor de verhuizing.
  • El

    22 juni 2013

     

    Nadat ik verrast werd met een huuropzegging en weinig verhuisbudget had ben ik opzoek gegaan naar de voordeligste verhuizer. Ik kwam uiteindelijk bij goedkoop verhuizen uit. Zoveel mogelijk alles zelf verhuis klaar gemaakt en ingepakt. De zeer vriendelijk verhuizers met alle benodigdheden die nodig zijn om te verhuizen hebben toen alles van een galleij flat(driehoog) naar een twee onder een kap verhuist ruim 20 kilometer verderop. Dit kostte me slechts 300,- euro. Ik geef daarom 5 sterren. De prijs, de leuke verhuizers en het matriaal waar meegewerkt wordt is top en als jezelf ook wat bij kan dragen dan hoeft verhuizen geen groot bedrag te kosten.
  • C.J.G. Jansen

    20 juni 2013

     

    Via het bedrijf waar ik werk ben ik terechtgekomen bij Goedkoop Verhuizen. Mocht ik ooit weer op zoek zijn naar een verhuizer, dan weet ik dat ik bij jullie aan het juiste adres ben. De prijs vind ik persoonlijk gemiddeld, maar de informatie die ik kreeg voor mijn verhuizing vond ik goed, verder heb ik eigenlijk geen opmerkingen.
  • M Bello

    13 juni 2013

     

    Op het internet was ik op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf. Ik kwam meteen terecht bij Goedkoop Verhuizen. De prijs vond ik een beetje tegenvallen omdat de verhuizing iets langer duurde dan verwacht. Uiteindelijk verliep alles eigenlijk als gewenst. Voor de verhuizing werd ik tevens goed geïnformeerd.
  • F Kootstra

    02 april 2013

     

    Op zich was ik wel tevreden, de prijs vond ik meevallen. Ik vind wel dat er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden over wat de taken zijn van de verhuizer en van de klant zelf.
  • R Swets

    21 februari 2013

     

    Via de zoekmachine Google was ik bij Goedkoop Verhuizen terechtgekomen. Ik ben heel erg tevreden met jullie dienstverlening, als ik een cijfer zou moeten geven op een schaal van 1-5, dan geef ik een 5! Als ik in de toekomst weer zou moeten verhuizen, dan zal ik zeker weer gebruik maken van jullie diensten. Kort samengevat biedt Goedkoop Verhuizen een uitstekende service en een lage prijs.
  • T.O. Tempelman

    07 februari 2013

     

    Een hele scherpe prijs, ben zeer tevreden wat betreft jullie service. Ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen.
  • F.S. Lindeman

    01 februari 2013

     

    Mocht ik ooit in de toekomst verhuizen, dan zal ik weer verhuizen met Goedkoop Verhuizen. De prijs vond ik vergeleken met andere verhuizers laag, dit is zeker een pluspunt. De informatie die ik kreeg alvorens mijn verhuizing was ook helder.
  • M Vignes

    01 februari 2013

     

    Ik was zeer tevreden met Goedkoop Verhuizen. Alle informatie die vooraf aan mij werd verstrekt was helemaal duidelijk. Jullie website vond ik overigens heel erg gebruiksvriendelijk, ik kon eenvoudig mijn verhuiskosten berekenen. Daarnaast waren jullie de goedkoopste verhuisbedrijf. Ik heb geen suggesties m.b.t. het verbeteren van jullie dienstverlening, ik zou zeggen: houden zo !
  • Van der Werf-Advocaat

    09 juli 2012

     

    Snelle service en fijn contact met het kantoor. Vriendelijke verhuizers. Een echte aanrader!

  • Mirjam

    09 juli 2012

     

    Zeer proffesioneel, ik heb alle gegevens bij de hand voor als ik weer moet verhuizen. Ik zal direct aan Goedkoopverhuizen.nl denken.
    Zeer prettige en zeer comfortabel.

  • Casper

    02 juli 2012

     

    Erg tevreden betreft de gang van zaken, indien ik weer ga verhuizen zal ik zeker gebruik maken van goedkoopverhuizen.

  • Andr├ę

    26 april 2012

     

    Het was maar een kleine verhuizing maar ik ben erg tevreden. Ze kwamen op tijd en ik was blij dat ze nog wat extra verhuisdozen bij zich hadden.

  • Petra

    23 april 2012

     

    Tuurlijk ff een reactie. Was super jongens !!

  • Marcel Moerman TNO

    16 april 2012

     

    Het waren kleine kantoorverhuizingen voor TNO. De verhuizers kwamen netjes op tijd en de hele verhuizing hebben wij als zeer prettig ervaren. In de toekomst maken wij zeker weer gebruik van jullie. Als rapportcijfer een dikke 9 !

  • Marleen Post

    16 april 2012

     

    Jammer dat ze te laat kwamen door een file. Verder tevreden.

  • Sandra P.

    13 april 2012

     

    Jullie hebben alle sterren verdiend haha op vrijdag de 13e pfff maakte me wel wat ongerust.

  • Anouk Verbeek

    12 april 2012

     

    Ik ben blij dat ik op het laatste moment jullie nog gevonden heb. Ik wou het zelf doen maar mijn vriend was door zijn rug gegaan. Sterke verhuizers hebben jullie. Hard gewerkt.

  • Gerold en Hanneke

    11 april 2012

     

    Op zich zijn wij wel tevreden maar een tip voor anderen: zorg ervoor dat je alles wel helemaal hebt ingepakt in dozen. Wij hadden dat niet en er bleven dus spullen achter die wij nu alsnog zelf moeten verhuizen. De verhuizers hadden zelf geen dozen terwijl wij daar wel vanuit gingen.

  • P.

    09 april 2012

     

    Alles is gegaan zoals verwacht en besproken. Mijn ouders hebben geen last gehad en wij waren vooral erg tevreden over de linnenkast. De verhuizers zijn echte monteurs. Complimenten.

  • Abbey

    02 april 2012

     

    Dear Marjolijn, give my compliments to the boys!

Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter