"Jouw verhuizing, onze zorg"

Tarieven

Onze tarieven zijn volledig transparant. Je ziet exact hoeveel en waarvoor je betaalt.

Hoe zien de kosten van het verhuisbedrijf eruit en wat kost een verhuizing voor jou?

GoedkoopVerhuizen geeft je na stap 3 van het online boekingsproces direct inzage hoe de kosten van ons verhuisbedrijf eruit gaan zien. Zo weet je direct wat een verhuizing kost.

Opbouw van de kosten

Wat kost jouw verhuizing en waaruit zijn de kosten van en verhuisbedrijf opgebouwd? De kosten worden in stap 4 weergegeven en bestaan uit:

  • Vaste voorrijkosten (vast bedrag)
  • Verzekering (vast bedrag)
  • Verhuisploeg (uurtarief)

Uitleg van de kosten

Vaste voorrijkosten:

Dit zijn de kosten voor de tijd die nodig is om naar het laadadres te rijden en voor de tijd die nodig is om na de verhuizing weer terug te rijden naar het bedrijf van de lokale verhuizer.

Verzekering

Elke verhuizing is volledig verzekerd. De kosten zijn eenmalig € 50 en gelden voor de gehele verhuizing.

Verhuisploeg

De verhuisploeg bestaat uit het aantal noodzakelijke verhuizers, de verhuiswagen en eventueel een verhuislift. Dit bedrag betaal je per uur vanaf het moment dat de verhuisploeg bij je op het laadadres aankomen tot dat ze klaar zijn met uw verhuizing op het losadres. De tijd wordt tot op het kwartier afgerond.

De betaling van de kosten aan het verhuisbedrijf

De betaling van de kosten van het verhuisbedrijf gaan als volgt. Je betaalt een klein bedrag vooruit. Na stap 5 kan je veilig betalen zoals je dat wenst.

Uiteraard ontvang je direct een betalingsbewijs per mail. De aanbetaling valt onder het Garantiefonds van de Erkende Verhuizers. Het restant betaal je contant aan het eind van de verhuisdag, omdat dan ook pas bekend is hoeveel uur er precies is gewerkt. Je betaalt dus nooit te veel kosten aan het verhuisbedrijf. Tevens ontvang je van de verhuisploeg een schriftelijk betalingsbewijs.

Deel dit artikel

homepage verhuisservice

opslag

verhuiswinkel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter