"Jouw verhuizing, onze zorg"

Werkwijze en Garantie

GoedkoopVerhuizen staat voor gemak, garantie en gratis extra service. Bij ons kan je jouw gehele verhuizing online regelen. Je kunt niet alleen online ons verhuisteam boeken maar ook je energie- en kabelabonnementen gratis laten verhuizen en je adreswijzingen regelen. Om je een gehele zorgeloze verhuizing te geven hebben wij ook nog eens handige checklists en verhuistips opgesteld. Zo wordt jouw verhuizing eenvoudig, vakkundig een voordelig geregeld!

GoedkoopVerhuizen bezorgt jou een zorgeloze verhuizing

Onze professionele en ervaren verhuizers zijn allemaal Erkende Verhuizers en daarom in bezit van een Garantie Certificaat. Een erkend verhuisbedrijf biedt jou niet alleen een volledige verzekering, maar ook is de kans op schade een stuk kleiner door het gebruik van ervaren verhuizers. Erkende verhuizers bieden naast een kwaliteitsgarantie ook een aanbetalingsgarantie en verhuisgarantie.

Verhuistarieven

Natuurlijk wil je weten wat jouw verhuizing bij ons gaat kosten. Met onze uitgebreide boekingsmethode krijg je direct een nauwkeurige prijsopgave zonder dat er nog een inspectie door ons bij jouwe thuis hoeft plaats te vinden. De prijsopgave bestaat uit vaste voorrijkosten, kosten voor de verzekering en een uurtarief voor de gehele verhuisploeg die voor jouw verhuizing nodig zijn.

Zorgeloos verhuizen geheel naar jouw wensen

Met GoedkoopVerhuizen kan je volledig op maat verhuizen. Wil je enkel de meubels verhuizen of wil je ook het demonteren en inpakken aan ons overlaten? Jij geeft precies aan wat je wilt en wij staan voor je klaar. Bereken jouw verhuiskosten en klik op onderstaande button. Wij wensen je een zorgeloze verhuizing!

Deel dit artikel

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Garantie en verzekering

voordelen Als Erkende Verhuizer bieden wij veel extra garanties en een volledige verhuisverzekering

voordelenGa naar de kwaliteitsgaranties.
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter