"Jouw verhuizing, onze zorg"

Grote objecten verhuizen

Heb je een piano, waterbed, wasmachine, koelkast of grote kast te verhuizen? GoedkoopVerhuizen helpt je graag!

Van complete verhuizing tot het verhuizen van zware en grote objecten als een piano, wasmachine of koelkast, onze professionele en Ervaren Verhuizers staan voor je klaar. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je met het verhuizen van grote en zware spullen wat hulp kunt gebruiken. Wij verhuizen regelmatig een:

  • Piano
  • Waterbed
  • Kast
  • Wasmachine
  • Koelkast

Een piano verhuizen

Een piano verhuizen is een specialistische klus. Een piano behoort waarschijnlijk tot één van jouw dierbaarste en kostbaarste bezittingen. Bovendien is het een zeer kwetsbaar instrument. Als er een piano verhuisd moet worden, wil je dat er zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Onze Erkende Verhuizers weten precies hoe je een piano moet verhuizen. Daar wij Erkende verhuizers zijn loop je geen enkel risico en ben je voor 100% verzekerd.

Een waterbed verhuizen

Een waterbed verhuizen is niet iets dat je dagelijks doet. Je moet van te voren al het water uit de matras laten leeggelopen. Het waterbed moet dan zorgvuldig gedemonteerd worden.  Alles bij elkaar is het een uiterst precies werkje. Alles bij elkaar een uiterst precies werkje. Een waterbed is een kostbaar meubel. Neem daarom geen enkel risico en schakel altijd de expertise van een specialist in om uw waterbed te verhuizen.

Wasmachine verhuizen

Bij het verhuizen van een wasmachine moet je eraan denken dat je hem van te voren ontkoppelt. Laat zoveel mogelijk water uit de slang lopen en tape vervolgens het uiteinde van de slang dicht. GoedkoopVerhuizen heeft een professioneel verhuisteam die dit soort werkzaamheden dagelijks uitvoert. Je kunt het ook volledig aan hen over laten. Dan weet je dat er niets mis kan gaan. Onze Erkende Verhuizers weten hoe ze een wasmachine moeten inladen en vervoeren. Met GoedkoopVerhuizen loop je geen enkel risico.  

Een koelkast verhuizen

Een koelkast verhuizen vraagt de nodige zorg. Behalve dat je hem zeker een dag van te voren moet ontdooien en leeghalen. Schakel de koelkast ook 24 uur van te voren uit. Onze Erkende Verhuizers klaren dit soort klussen elke dag en weten wat ze doen. Bij GoedkoopVerhuizen kan je er van op aan dat onze professionele krachten de expertise in huis hebben om een koelkast veilig en heel te vervoeren. Wij weten dat de koelkast rechtop vervoerd moet worden en zetten hem daarom ook met spanbanden vast. Ook gebruiken we dekens en stootkussens om beschadiging te voorkomen. GoedkoopVerhuizen staat garant voor een goede en veilige verhuizing van jouw koelkast.

Een kast verhuizen

Een kast verhuizen lijkt wellicht makkelijker dan het is. Wanneer een kast bij jou in huis op een verdieping staat of op zolder dan kan hij vaak niet via het trapgat naar beneden. Onze ervaren verhuizers weten hoe ze deze klus moeten klaren. Wellicht gebruiken wij een verhuislift of demonteren wij de kast voor jou en zetten deze op het nieuwe adres weer in elkaar. Met GoedkoopVerhuizen zit je altijd goed want wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers en hebben een Garantie Certificaat.

Deel dit artikel
Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter