"Jouw verhuizing, onze zorg"

Verhuiswagen huren

Wil je goedkoop een verhuiswagen huren? Bij Goedkoop Verhuizen huur je vanaf € 80,- per uur een complete verhuiswagen inclusief chauffeur en een professionele verhuizer die je ook nog eens helpen met het verhuizen van jouw inboedel.

Onze transportservice is de oplossing

Onze verhuizers werken samen met jou en jouw vrienden. Gebruik maken van de transportservice van Goedkoopverhuizen is dé perfecte combinatie tussen voordelig een verhuiswagen huren, een vakkundige hulp en alle zekerheden van de Erkende Verhuizer. Natuurlijk zoek je de goedkoopste oplossing maar neem je dan ook alle risico’s voor lief? Wist je dat je in een verhuiswagen met 20 kubieke meter laadvermogen met een B-rijbewijs maar een paar honderd kilo mag vervoeren? Dagelijks rijden er veel mensen met een overbeladen wagen over de weg en met alle risico’s van dien. Bij Goedkoop Verhuizen loop je geen enkel risico.

Voordelen transportservice

Kies voor onze transportservice en niet voor het zelfstandig huren van een vrachtwagen. De voordelen op een rij:

  • Volledige verzekering van jouw spullen
  • Een professioneel en vriendelijk verhuisteam
  • Extra vakkundige hulp bij jouw verhuizing
  • Alle benodigde hulpmiddelen zoals verhuisdekens en bescherming
  • Voordelig en efficiënt alternatief voor het huren van een verhuiswagen.

Hoe kan ik een verhuiswagen huren bij de transportservice?

Een verhuiswagen huren / gebruik maken van onze transportservice is allemaal online vanuit je luie stoel te regelen. Vul het online formulier onderaan de pagina in en je ziet direct wat de kosten zijn. Boek vandaag nog jouw transportservice en ga een zorgeloze verhuizing tegemoet!

Deel dit artikel

De beste verhuistips

verhuistips Ga je binnenkort verhuizen? Kies dan hier voor handige verhuistips om geld te besparen en voor een  verhuischecklist! 

verhuiswinkelGa naar de verhuistips.

Verhuisdozen nodig?

verhuisdozen In de verhuiswinkel kan je kwaliteitsverhuisdozen kopen tegen aantrekkelijke prijzen! Alles wordt zo  snel mogelijk bij je thuis bezorgd! 

verhuiswinkelGa naar de verhuiswinkel.

Vind ons leuk op Facebook!Volg ons op de Goedkoop Verhuizen Twitter